Call for NEW DESIGN | BIFE-SIM 2018

Dizainăr a început căutarea produselor care dau tonul designului românesc în 2018-2019.

Din 2013, în fiecare an, magazinul concept Dizainăr le dă întâlnire iubitorilor de design românesc la cel mai important eveniment expozițional al industriei de profil din România, BIFE-SIM. Dacă ai un produs sau o serie de produse ce se potrivesc într-o amenajare de interior, vezi mai jos ce ai de făcut ca să le vezi selectate pentru ediția 2018 a Salonului de Design Nou Românesc din cadrul celui mai mare târg de mobilă și accesorii din România.

Tema în care trebuie să se încadreze produsul tău: Living Room

Deadline: 31 august 2018

Succes și să ne vedem pe 12-16 septembrie la Romexpo!

Despre magazinul-concept Dizainăr

Dizainăr.ro este platforma națională de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.

Magazinul concept Dizainăr și-a deschis porțile în decembrie 2012. Din 2012 și până în prezent, Dizainăr a promovat consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară.

Portofoliul magazinului Dizainăr cuprinde peste 400 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică. Showroom București, strada Puțul cu Plopi (zona parc Cișmigiu).

www.dizainar.ro  | www.facebook.com/dizainar  | www.instagram.com/dizainar

 

Retrospectiva expozițiilor Dizainăr la BIFE-SIM, 2013-2017