UNFINISHED festival, 25-28 mai, București

Peste 30 de creativi, antreprenori și artiști internaționali vor sosi la București în cadrul UNFINISHED! Organizat în perioada 25-28 Mai 2017, la sala Dalles din București, festivalul reunește lideri din domeniile creative, de tehnologie și antreprenoriat.

Festivalul Unfinished îl va aduce pentru prima oară în România pe Virgil Abloh, arhitect, creative director și designer pentru mai multe branduri internaționale: Tom Sachs, Vanessa Beecroft, Kanye West, Nick Knight, Riccardo Tisci, Kim Jones, Takashi Murakami, Olivier Rousteing, M/M Paris, Christophe DeCarnin, Louise Wilson, Giuseppe Zanotti, George Condo.

Printre speakerii confirmați se numără: Daniel Jones (The New York Times), Jason Grullon (Virtu), Rob Fitzpatrick (The Mom Test), Josh Begley (First Look Media), Oana Stănescu (PlusPool), Max Stossel (Time Well Spent), Enrico​ Bossan (Fabrica), Micha Bruinvels (World Press Photo), Alice Cabaret (The Street Society), Justin Durazzo (Droga5).

Aici poți accesa PROGRAMUL celor 4 zile de Festival. 

Inspire, Connect, Empower & Change

Tema principală a acestui an este impactul pe care creativitatea îl poate avea în dezvoltarea pozitivă a comunităților și societății în care trăim. Festivalul va reuni lideri din domeniile creative, de tehnologie și antreprenoriat pentru a inspira și motiva publicul prin sesiuni inovative (prezentări interactive, keynote addresses, mese rotunde, masterclass, workshops) combinate cu expoziții, evenimente de networking și concerte.

Fiecare zi a UNFINISHED va avea ca piloni principali Inspire, Connect, Empower & Change, prin care participanții vor putea să descopere atât noi metodologii de lucru, cât și povești de succes care să îi inspire să fie mai creativi în munca lor de zi cu zi.

În cadrul Festivalului va continua să fie prezentată și expoziția World​ Press Photo (WPP) 2017, care aduce în fața publicului cele mai bune proiecte de fotojurnalism la nivel mondial, precum și o serie de instalații de artă care, prin diverse medii, fac un comentariu la adresa societății, istoriei și contextului geopolitic actual

—————————-

Festivalul UNFINISHED este organizat de către Fundația EIDOS cu susținerea Ministerului Culturii și Identității Naționale, Primăria Capitalei și ARCUB. Biletele sunt disponibile pe Eventim.ro.