Târg românesc de primăvară pentru casă și suflet

Între 24 februarie și 8 martie, Dizainăr v-a pregătit cadouri inspirate pentru săptămâna dedicată doamnelor și domnișoarelor. De la accesorii personale, decorațiuni, mărțișoare de designer, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică și până la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică, la magazinul Dizainăr vei găsi acele cadouri speciale care îți fac casa mai frumoasă și îți bucură sufletul. În plus, probabil știi deja că toate obiectele de la Dizainăr sunt create exclusiv de designeri români. 

Pentru deschiderea Târgului de primăvară Vitrina de Design 4.0, în weekendul 25-26 februarie, am amenajat un colț ludic dedicat frumuseții, alături de Cosanzene.ro, Stella Badea Make-Up Artist & Trainer și Fata Care Gătește Cu Flori. #satipunmartisorinpar

Aici găsești evenimentul pe Facebook.

Intrarea este liberă. Ne vedem la Dizainăr!


☛ Showroom București, strada Puțul cu Plopi (zona parc Cișmigiu). De aici livrăm bucurie în cele 4 puncte cardinale.
for online shopping –> www.dizainar.ro
for inspiration –> www.instagram.com/dizainar

#Dizainar #shop #Bucharest #RomanianDesigners

“SĂ-ȚI PUN MĂRȚIȘOR ÎN PĂR”, 25 și 26 februarie la Dizainăr, orele 12:00 - 18:00

Pe lângă cadourile dizainărești, numai bune de dăruit la început de primăvară, Vitrina de Design 4.0 a pregătit pentru weekendul 25-26 februarie și un altfel de mărtișor – un colț ludic dedicat frumuseții, în care vă surprindem cu marțișoare naturale, pe care să le purtați direct în păr. 

Alături de Cosanzene.ro, clasicul mărtișor primește o reinterpetare contemporană, într-un ritual jucăuș al frumuseții și devine obiectul care accesorizează împletituri lejere, naturale, pline de măiestrie. Clientele Dizainăr se vor putea bucura de beauty advices de la Stella Badea Make-Up Artist & Trainer si de minunatele tarte create de Fata Care Gateste Cu Flori.

Așadar, vă așteptăm în numar cât mai mare!

 

Târgul de primăvară Vitrina de Design 4.0 - cadouri pentru casă și suflet

 

Programul de vizitare a târgului este de luni până vineri (24 februarie-8 martie) între orele 12:00-19:00 și în weekendul 25-26 februarie între orele 12:00-18:00.

Intrarea este liberă.

Pentru informații suplimentare: scrie@dizainar.ro

 

———————————————————————–

Parteneri media Dizainăr

A List Magazine, Arhitext, Artivist, Assamblage – Scoala de Bijuterie Contemporana, Revista Caminul, Colorhood, Eco&deco, Design Driven, ELLE Decoration Romania, FEEDER.ro, Garbo.ro, Igloo media, IQads, Kudika.ro, Modernism Punct Ro, Revista Mobila, Orasul Meu, Asociatia ORICUM, Radar de Media, SMARK, The Institute, Revista Zeppelin

 

Despre Dizainăr

Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.

 

Din 2012 și până în prezent, Dizainăr promovează consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 „Cel mai activ susținător al designului românesc de interior”, prezent la Londra la Clerkenwell Design Weeek 2016, cu 3 participări la Salonul internațional de mobilă de la Milano (2016, 2015 și 2013) și prin zeci de acțiuni de educare și promovare în România, Dizainăr a creat o piață de design și a adus designerii români și designul românesc mai aproape cupărătorii de design și în atenția publicului internațional. În 2014, în cadrul târgului BIFE-SIM, Dizainăr a lansat Colecția.Dizainăr pentru EFdeN, o primă colaborare de succes între designeri de produs și producători români.

 

Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

 

#Dizainar #RomanianDesign #DesigneriRomani