Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, ediția a V-a

@Centrul Cultural Casa Artelor, București

 

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, între orele 19:00 și 04:00, Asociația Atelierul de Creație, vă invită la cea de-a cincea ediție a Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs la Centrul Cultural Casa Artelor din București (b-dul Mircea Vodă la nr. 5). În acest an au ales ca loc de defășurare un spațiu eclectic și anume Casa Eliad – imobil de patrimoniu cu o arhitectură impresionantă.

 

Intrarea este liberă și va fi însoțită de ziarul evenimentului, distribuit gratuit fiecărui vizitator doritor să petreacă o noapte culturală plină de inspirație, printre creatori și designeri de produs, artiști contemporani și exponatele lor (vânzarea acestora nu este posibilă în cadrul Nopții albe).

 

Atmosfera muzicală va fi aisgurată de pianistul Alex Racoviță și de Grobby Anne – DJ cu o activitate de peste 10 ani în zona underground și groove românească. Acordurile de pian clasic și mixurile moderne vor crea un ambient plăcut, potrivit pentru a vă bucura de expoziție, încurajând networking-ul și activând creativitatea.

 

 

Despre expoziție & expozanți

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este finanțată de Ministerul Culturii și se desfășoară exclusiv în București.Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este o oportunitate viabilă de networking, comunicare și activare  interdisciplinară pentru vizitatori și expozanți, într-un spațiu de consum de cultură insolit – Centrul Cultural Casa Artelor. Pentru o seară curatoriem o expoziție contemporană cu produse de autor și de designer.”, Mihaela Ion, directoarea culturală a proiectului.

Expozanții prezenți la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, ediția a V-a, sunt: Aerobot LEVEL, Atelier KIKU, Atelier Mustață, Atelier Ciprian Manda, Brielle Bijoux, Ciprian Ariciu Ceramics, Clic-clac, Craft86, Dan Schiller Design, Deco Box, Deliciu Mic, Gabi Toma, Gămălie, genuineleather, Lemnia, Metal Creativ, nicomade.ro, N o o r, Raicelai. Terrariums and green deco, Ramona Chifu, Slender Tree, Studio Mud, Square Art Studio, Șnur, Vika Tonu Design, WHAT IF I FLY, Wood Be Nice.

Proiectul Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este realizat de echipa Asociației Atelierul de Creație, organizație non-profit ce susține de mai bine de șase ani abordările alternative de prezentare în spații noi de consum de cultură. Scopul proiectului Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este punerea în valoare a creațiilor de autor și ale designerilor de produs din România prin realizarea evenimentelor de nișă.