În weekendul 15-16 octombrie ne vedem la Creative Est MARKET!

@București, hala Industria Bumbacului

 

Market-ul Creative Est este evenimentul care transformă o fostă hală de textile din complexul Industria Bumbacului în spațiu de expunere pentru 50 de standuri inedite de artă, design, modă, arhitectură, tehnologie sau gastronomie.

Intrarea la market este liberă iar vizitatorii vor putea achiziționa obiecte originale de la standurile: BumbagR, Turific, Haine cu spirit, Christine on The Clouds, IUTTA, Madam Mitza, KRACK – URBAN CLOTHING, Nerv, Serebe, Grafemeride, Contemporia, Minionette, Utopic, Differenzial Krafts, Mesteshukar Boutiq, Cresc, Lavand’elle, Teraria, UNICAT, Brândușa Atena Ungureanu, Rod Cărturești, Cresc, Berero, Woodish, Stencilit,T-shirt Van etc.

 

La această listă a expozanților ne alăturăm, cu bucurie, și noi.

 

Dizainăr, magazinul românesc de design de produs ce promovează designerii și creațiile locale, expune și vă așteaptă pentru al 3-lea an la Creative Est (am numărat și ediția #0). Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică, pe care le puteți descoperi și achiziționa de la târgurile la care participăm, de pe site-ul www.dizainar.ro sau din showroom.

Credeam că este important ca România să aibă o astfel de inițiativă regională care să aducă la un loc toate industriile creative. Așadar, vă invităm să veniți și să vă bucurați de acest eveniment, să cunoașteți expozanții și să facem împreună din Creative Est sărbătoarea unei întregi comunități, prezentă și implicată, care apreciază și investește în creativitatea și potențialul local.echipa Dizainăr (expozant Creative Est).

Am adăugat o galerie foto, la final, cu momentele Dizainăr de la Creative Est din anii trecuți. 🙂 

VĂ AȘTEPTĂM!

 

 

CREATIVE EST MARKET 2016 -->INTERIOR: Market de artă, design, modă și tehnologie. Interactive Corner cu instalații de artă, muzică și tehnologie -->EXTERIOR: Food Market & Farmers Market

A II-a ediție Creative Est, festivalul care aduce împreună industriile creative românești și est-europene într-o săptămână de învățare, networking și descoperire, se întâmplă în București, între 10 și 16 octombrie. Lideri ai clusterelor și hub-urilor creative din Nantes, Kiev, Belgrade, Tartu dar și designeri, artiști și artizani locali vor lua parte la o serie de workshopuri, conferințe și dezbateri publice inedite ce se adresează celor care lucrează sau își doresc o carieră în artă, design, tehnologie, gastronomie, modă și dezvoltare urbană.

Evenimentul central al festivalului are loc pe 15 și 16 octombrie la Industria Bumbacului București, într-o hală industrială ce nu a mai fost deschisă publicului larg până acum și este dedicat publicului larg.

Un spațiu interior de 800 de metri pătrați și un spațiu exterior de aceeași dimensiune au fost regândite pentru a deveni, sâmbătă și duminică, terenul de joacă preferat al ideilor curajoase puse în practică de antreprenorii români.

–>de la 10.00 la 20.00, sâmbătă, 15 octombrie și duminică, 16 octombrie

–>Splaiul Unirii nr 160, la Industria Bumbacului (metrou Timpuri Noi, RATB 133)

 

 

Family Day – duminică, 16 octombrie – ateliere și workshopuri pentru cei mici și cei mari

Ziua de duminică a market-ului Creative Est este dedicată familiilor și aduce la un loc o sumedenie de ateliere creative pentru cei mici și cei mari: ateliere de caligrafie, imprimare 3d, experimente științifice, meșteșuguri tradiționale, educație muzicală. Programul complet Family Day este disponibil AICI.

 

Creative Est Nights – music & drinks

De la ora 19:00, @DESCHIS Gastrobar. Intrare liberă.

La final de festival, creativii se reunesc la Deschis Gastrobar pentru o seara de muzică și socializare, în parteneriat cu Anim’est.