About us

Cine suntem

O echipă formată din doi designeri de produs și doi specialiști în comunicare, în total patru idealiști care și-au dedicat cea mai mare parte a timpului reorganizării pieței de design din România, astfel încât designul românesc să încapă confortabil pe rafturi sau în casele voastre (că în ale noastre a încăput deja).

La decernarea premiilor ELLE Decoration Romanian Design Awards 2014, Dizainăr a fost premiat pentru “Cel mai activ susținător al designului de interior”.

Ce facem

…pentru designeri

Avem grijă de obiectele tale, le ținem într-un spațiu sigur, amenajat în așa fel încât să reprezinte o resursă de design românesc palpabil, unde clienții să vină cu drag, de unde să plece inspirați și unde să revină cu mai multe cereri și curiozități.

Dacă îți lași obiectele în custodia noastră, noi vom face tot ce ne stă în putere ca să le creștem valoarea în piață. Acest lucru se petrece în doi pași:

Întâi scriem despre ele și despre creatorii lor, pe platformele proprii de comunicare, respectiv pe platformele de comunicare ale partenerilor, apoi le expunem spre vânzare în cadrul târgurilor, licitațiilor și în cadrul oricărui alt tip de evenimente naționale sau internaționale la care participăm.

…pentru iubitorii de design

Am amenajat un magazin unde găsești cele mai noi produse pe care le-au creat designerii care colaborează cu noi.

Dacă ai ieșit la vănâtoare de cadouri sau cauți un magazin unde să găsești piese deosebite pentru casa ta, pentru biroul tău sau pentru orice alt spațiu al afacerii tale, e bine să vii la sediul nostru din Str. Puțul cu Plopi, nr. 17. Ținem deschis între 14:00 și 19:00, uneori până și mai târziu dacă ne anunți dinainte, ca să ne sincronizăm perfect cu programele ocupate sau neobișnuite.

Dacă nici așa n-ai dat de noi, caută în secțiunea de Blog a site-ului și vezi care este următorul eveniment la care participăm. Ne-ar face plăcere să te cunoaștem.

Încă ceva. Dacă ai găsit la noi pe site un produs pe care nu îl avem expus în magazin, nicio problemă. Contactează-ne, spune-ne care este produsul pe care ți-l dorești, iar noi stăm de vorbă direct cu designerul și facem tot posibilul ca produsul să ajungă la tine în cel mai scurt timp.

…pentru colaboratori

Dacă cel puțin o dată ți-a trecut prin minte cum ar fi să vezi un produs la care te-ai gândit, realizat în mărime naturală, sau cum ar fi să ai o identitate vizuală care să te reprezinte, atât pe cartea de vizită cât și în spațiul în care locuiești sau în care lucrezi, cel mai bine ar fi să ne dai un telefon. Îți putem fi de ajutor.

Fie că îți rezolvăm nevoia estetică in-house, fie că apelăm la grupul de designeri și producători care colaborează cu noi, te putem ghida prin tot procesul de la concept, la execuție. Pentru mai multe detalii privind portofoliul de servicii pentru design grafic, amenajare și design de produs, accesează pagina Servicii.

Cunoaște echipa

  • Mihnea Ghilduș

    Designer de produs / Gospodar creativ

    Salut, sunt Mihnea. Sunt designer de produs, antreprenor, designer grafic și încă vreo două lucruri. Cred cu îndârjire în toți creatorii care expun la noi, iar pentru ei și pentru voi, am fondat Dizainăr, un spațiu fain în care să dai mâna cu obiectele care-ți plac.

  • Alexandru Ioniță

    Designer de produs / Designer grafic

    Salut! Sunt Alex și sunt un idealist incurabil. Sunt designer de produs și cred în produsele bine realizate, cred în educarea publicului și mai cred în zilele cu soare, în care productivitatea te lovește prompt, la ora 9 dimineața. Dacă ți se pare că nu e prea mult soare afară, avem noi aici, la Dizainăr niște corpuri de iluminat care te-ar putea interesa...