Dizainăr @ BIFE-SIM 2015

Magazinul concept Dizainăr expune la BIFE-SIM 2015

 

Toamna aceasta, număratul recoltei de produse noi de la Dizainăr se face la târg! La Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM

Cu aceeași pasiune pentru designul românesc, Dizainăr participă pentru al treilea an consecutiv la Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM. La standul Dizainăr, publicul interesat să-și personalizeze amenajările cu produse autohtone se va putea inspira și va putea alege din cele peste 50 de obiecte expuse, semnate de designeri români. Târgul BIFE-SIM va avea loc în București, între 19 și 23 septembrie 2015, în spațiul expozițional ROMEXPO.

În perioada 19-23 septembrie, la invitația APMR – Asociației Producătorilor de Mobilă din România, magazinul concept Dizainăr le dă întâlnire iubitorilor de design românesc la cel mai important eveniment expozitional al industriei de profil din România, BIFE-SIM. Consecvent în pledoaria pentru simplitatea obiectelor și a amenajărilor interioare, Dizainăr va prezenta cele mai noi produse din portofoliu alături de cele mai de succes piese de design românesc ale anului 2015. Portofoliul Dizainăr cuprinde peste 200 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

“Unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi a fost întotdeauna să integrăm designul în viața de zi cu zi a clienților magazinului, cât și a noastră. Așadar, anul acesta la târgul BIFE-SIM, ne-am propus să arătăm și celor care încă nu ne sunt clienți cât de frumos este să te lași învăluit de designul românesc atunci când îți amenajezi apartamentul, cafeneaua, biroul sau locul de joacă; standul Dizainăr la BIFE-SIM promite să fie o experiență de imersiune în designul românesc.” spune Mihnea Ghilduș, fondatorul magazinului Dizainăr.

Standul 46B destinat magazinului Dizainăr este deschis publicului în perioada 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică) între orele 10:00 – 18:00 și 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri) între orele 10:00 – 19:30 și este localizat în Pavilionul C4-C5, Centrul Expozițional ROMEXPO.

____________________

Despre Dizainăr, pe scurt

Dizainăr, magazinul concept de design românesc este loc de întâlnire, promovare și generare de cultură educată în domeniul designului, pentru un stil de viață mai bun și aprecierea valorilor în care crede. La Dizainăr, creativitatea specialiștilor din design, arhitectură și artă, întâlnește producția locală prin execuție și calitate de nivel internațional.

Din 2012 și până în prezent, Dizainăr promovează consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 ca și „Cel mai activ susținător al designului românesc de interior”, cu 2 expoziții în 2013 și 2015 la Salonul Internațional de mobilă de la Milano, cu nenumărate acțiuni în țară, Dizainăr aduce designerii români mai aproape de pasionații de design.

În 2014, în cadrul BIFE-SIM, Dizainăr a lansat Colecția.Dizainăr pentru EFdeN, o colaborare frumoasă între o parte dintre designerii prezenți în mod constant la Dizainăr și producători români.

Dizainăr a creat în jurul său o comunitate de profesioniști și de pasionați ai designului românesc, comunitate care an de an primește din ce în ce mai mulți membri atât din țară cât și de peste granițe.

Fondatorii comunității, echipa Dizainăr, vor fi prezenți la BIFE-SIM în perioada 19-23 septembrie 2015.

Str. Puțul cu Plopi, nr. 17, București (zona Cișmigiu) | +4021.311.3384

www.dizainar.ro |www.facebook.com/dizainar